Paradiskakor

60 min
Lätt
-

Paradiskakor

(0)

Ingredienser

Deg 
Fyllning 

Gör så här

1. Sätt ugnen på 175 grader och ställ ut 24 folieformar på en ugnsplåt.
2. Vispa samman smör och socker.
3. Vispa ner resterande ingredienserna och vispa tills allt kombineras.
4. Dela degen i 24 lika stora bitar och rulla till bollar. (Du kan även väga degklumpen och dela vikten på 24, då vet du hur mycket varje bit ska väga, om du vill vara exakt.)
5. Lägg bollarna i formarna.
6. Tryck ner en chokladbit i mitten på varje.
7. Grädda kakorna mitt av ugnen i ca 10–12 minuter.
8. När kakorna fått en gyllene färg tar du ut plåten. Lägg en Noblesseplatta på varje kaka direkt när plåten kommer från ugnen så att de smälter samman med kakan.
9. Låt svalna helt innan servering.
Klart!

Du kanske också gillar...

Kladdkaka med Cookie Dough

90 min
Lätt
5
Kladdkaka med Cookie Dough

Pepparkaksbrownie med lingoncheesecake

120 min
Medel
-
Pepparkaksbrownie med lingoncheesecake

Red Velvet Cupcakes

120 min
Medel
-
Red Velvet Cupcakes

Påsk-Rocky Road

60 min
Lätt
-
Påsk-Rocky Road
Följ mig på instagram @ameliabakar.se
@ameliabakar.se
Nyhetsbrev
CookiesCookieinställningar

Copyright © 2024 Amelia Bakar. All rights reserved