Red Velvet Cupcakes

120 min
Medel
-

Redvelvet, sammetslen kaka. nu i cupcakes! Goda vackra cupcakes med creme cheese frosting. Dessa passar till alla tillfällen, till den lyxigare fikat, efterrätt eller till söndags koppen?!

Red Velvet Cupcakes

(0)

Ingredienser

Red velvet cupcakes
3 dl vetemjöl

Cream cheese frosting
300 g färskost

Gör så här

Cupcakes
1.Sätt ugnen på 175 grader och placera ut muffinsformarna, använd gärna en muffinsplåt.

2. Blanda mjöl, kakao, vaniljsocker och kanel i en bunke.

3. Vispa socker och olja till en jämn och blank smet med elvisp i en annan bunke. Tillsätt ägg, under vispning därefter karamellfärg.

4. Sikta ner mjölblandningen och filmjölken om vartannat.

5. Blanda ättika och bikarbonat i en kopp, så att det skummar, rör ner blandningen i smeten.

6. Fyll smeten i formarna ca 3/4. Grädda mitt i ugnen i ca 20 minuter.

Låt muffinsarna svalna helt innan de garneras med frosting.

Cream cheese frosting
1. Vispa färskost och smör krämigt med elvsip.

2. Sikta ner florsocker och vaniljsocker och vänd försiktigt ihop till en tjock och jämn frosting med slickepott.

3. Spritsa frostingen på kakan.

4. Färdiga att servera!

Du kanske också gillar...

Kladdkaka med Cookie Dough

90 min
Lätt
5
Kladdkaka med Cookie Dough

Pepparkaksbrownie med lingoncheesecake

120 min
Medel
-
Pepparkaksbrownie med lingoncheesecake

Påsk-Rocky Road

60 min
Lätt
-
Påsk-Rocky Road

Kladdkaka med chokladpannacotta

1.5 h
Medel
5
Kladdkaka med chokladpannacotta
Följ mig på instagram @ameliabakar.se
@ameliabakar.se
Nyhetsbrev
CookiesCookieinställningar

Copyright © 2024 Amelia Bakar. All rights reserved