Redvelvet, sammetslen kaka. nu i cupcakes! Goda vackra cupcakes med creme cheese frosting. Dessa passar till alla tillfällen, till den lyxigare fikat, efterrätt eller till söndags koppen?!
(0)
Red velvet cupcakes
Cream cheese frosting
Cupcakes
1.Sätt ugnen på 175 grader och placera ut muffinsformarna, använd gärna en muffinsplåt.
2. Blanda mjöl, kakao, vaniljsocker och kanel i en bunke.
3. Vispa socker och olja till en jämn och blank smet med elvisp i en annan bunke. Tillsätt ägg, under vispning därefter karamellfärg.
4. Sikta ner mjölblandningen och filmjölken om vartannat.
5. Blanda ättika och bikarbonat i en kopp, så att det skummar, rör ner blandningen i smeten.
6. Fyll smeten i formarna ca 3/4. Grädda mitt i ugnen i ca 20 minuter.
Låt muffinsarna svalna helt innan de garneras med frosting.
Cream cheese frosting
1. Vispa färskost och smör krämigt med elvsip.
2. Sikta ner florsocker och vaniljsocker och vänd försiktigt ihop till en tjock och jämn frosting med slickepott.
3. Spritsa frostingen på kakan.
4. Färdiga att servera!