Somriga strasskakor med citronsmak! Supergoda spröda kakor som kommer falla alla i smaken!
(0)
Strasskakor
Garnering
Strasskakor
1. Rör ihop smör, citronzest, florsocker och vaniljsocker.
2. Blanda ihop vetemjöl och potatismjöl, sikta därefter ner mjölblandningen lite i taget. Eftersom smeten ska gå att spritsa så får den inte bli för hård utan ska kännas ganska len.
3. Fyll en spritspåse och spritsa ut i valfri form på ett bakplåtspapper.
4. Grädda därefter kakorna i 175 grader i ca 10 min. Dom ska bli matta och fortfarande ljusa när du tar ut dom.
5. Låt svalna.
Garnering
1. Smält chokladen över ett vattenbad.
2. Förbered det du vill dekorera kakorna med.
3. Doppa kakorna i chokladen och strö över din dekoration.
4. Lägg på ett bakplåtspapper och låt chokladen stelna innan du serverar dom!