Ruby delicatobollar

60 min
Lätt
-

Ruby delicatobollar där chokladen är utbytt och formar en härlig färg och häftig design!

Ruby delicatobollar

(0)

Ingredienser

Ruby delicatobollar
4 dl havregryn

Garnering
200 g ruby choklad

Gör så här

Ruby delicatobollar

1. Mixa alla ingredineser förutom Ruby chokladen till en slät smet.

3. Smält chokladen och låt svalna ngåot. Mixa sedan in den i chokladbollssmeten.

4. Forma till bollar eller toppar. Jag fick ut 15 större bollar.

5. Lägg på ett bakplåtspapper och ställ in i frysen i cirka 30 minuter.

6. Smält chokladen över ett vattenbad eller försiktigt i micron.

7. Ta ut bollarna ur frysen.

8. Häll gärna chokladen i ett glas för att enkelt doppa bollarna.

9. Lägg därefter bollarna på bakplåtspapperet igen.

10. Strö över pärlsocker (gärna på en gång så att inte chokladen hinner stelna)

Du kanske också gillar...

Havrebollar med citron och vallmo

30 min
Lätt
5
Havrebollar med citron och vallmo

Havrekladdkaka med kaffe

60 min
Medel
5
Havrekladdkaka med kaffe

Raw chokladbollar

30 min
Lätt
-
Raw chokladbollar

Chokladbollstårta

60 min
Lätt
-
Chokladbollstårta
Följ mig på instagram @ameliabakar.se
@ameliabakar.se
Nyhetsbrev
CookiesCookieinställningar

Copyright © 2024 Amelia Bakar. All rights reserved